Машина з ГБО: як і за що штрафують

0
3080

Який штраф загрожуватиме водіям за незареєстроване ГБО в авто.

Як повідомляє AvtoDream, автомобілісти в Україні змушені пристосовуватися до дефіциту палива. Сьогодні ситуація дещо стабільна, але свободи купувати бензин все одно немає. Про це повідомляють економічні новини з посиланням на АВТОТЕМА.

Найкраща ситуація з автомобільним газом. Дефіцитів і черг на це паливо практично немає. Варто зазначити, що ціна на бензин для автомобілів була і є нижчою, ніж ціна бензину та дизеля. Враховуючи всі переваги, водії масово встановлюють ГБО. Це дає змогу заправляти автомобіль двома видами палива одночасно та уникнути тривалих візитів на заправку.

Центр загального обслуговування Home Office нагадав про важливість реєстрації конструктивних змін автомобілів. Установка ГБО повинна бути задокументована в картотеці автомобіля. Перш ніж подавати заявку в Міністерство внутрішніх справ, вам слід пройти процес сертифікації установки. За відсутність реєстрації ГБО водії можуть отримати штраф у розмірі 340 гривень. За повторне подібне порушення водія можуть позбавити водійських прав на 3-6 місяців.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!