Дизпаливо Євро-3 вже продають в Україні

0
497

Невелика мережа АЗС ZOG почала впровадження стандарту ДП Євро-3. Такі палива є в Запоріжжі. Це дешевше і працює на автомобілях старше 2005 року.

Регіональна мережа АЗС ZOG (ТОВ «ЗапоріжОйлГруп») розпочала роздрібне тестування дизельного палива стандарту Євро-3. Про це виданню enkorr повідомив власник мережі Олег Сєровський.

За його словами, зараз паливо є на 3-4 АЗС мережі. Його ціна становить 47,00 грн за літр, порівняно зі стандартними 54 грн за літр дизельного палива Євро-5 на ZOG.

«На відміну від багатьох нинішніх АЗС, які продають пальне Євро-3 під виглядом Євро-5, ми вирішили бути чесними та відкритими до наших клієнтів. З таким стандартом в Україні це дозволено і дешевше. Вибір за вами. клієнта», – сказав Сєровський, додавши, що на його АЗС впроваджено обидва стандартні ДП.

За його словами, ДП «Євро-3» виробляє в Україні невеликий НПЗ.

«Насправді попит на цей продукт невеликий. Автомобілів на цьому паливі небагато, основні клієнти АЗС — водії легкових автомобілів. Крім того, більшість вантажівок вже Євро-5», — власник мережі. .

Також, за його словами, багато клієнтів не довіряють неякісному паливу. «Для нас це тестове впровадження, після якого ми побачимо, чи будемо це робити в майбутньому», — підсумував він.

Нагадаємо, у березні 2022 року Кабмін тимчасово дозволить використання палива Євро-3 і Євро-4, щоб залучити в країну більше паливних ресурсів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!