Велика мережа АЗС скасувала всі обмеження щодо продажу бензину

0
122
epa09780269 Cars line up at a gas station in Kiev, Ukraine, 24 February 2022. Russian troops entered Ukraine while the country's President Volodymyr Zelensky addressed the nation to announce the imposition of martial law. EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Мережа автозаправних станцій WOG ухвалила рішення про відміну з 1 липня всіх лімітів з продажу автомобільного палива. Про це компанія повідомила у Фейсбуці.

Що потрібно, щоб заправлятися без ліміту

Щоб мати можливість заправляти автомобіль без обмежень, у користувача має бути активована програма лояльності Pride у вигляді мобільного додатка або пластикової картки.

Також з липня власники картки Pride можуть купувати автомобільний газ за готівку та банківські картки на тих АЗС, де продаж пального відбувається виключно за безготівковий розрахунок.

Скасування обмежень

Раніше ЗМІ писали, що завдяки збільшенню постачання пального на українські АЗС у липні скасують обмеження обсягу купівлі пального за один візит для автомобілістів.

Дефіцит пального

Кабінет міністрів вирішив відмовитись від державного регулювання цін на паливо. Після чого, на більшості АЗС виник дефіцит пального, а також продаж за завищеними цінами.

Ринок нафтопродуктів переживає найважчі часи із середини 90-х, зазначають аналітики. В Україні закрилось 70% заправок. Через військову ситуацію наша держава зіткнулася одночасно як із зупинкою поставок із Росії та Білорусі, скороченням вітчизняного виробництва, так і з порушенням ланцюжків західних поставок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!