Машина зі США – гідне вирішення проблеми з транспортом

0
180

Купівля американської машини для українського водія є чудовою можливістю отримати у володіння якісний транспорт із мінімальним пробігом та гарною ціною. Більшість знають, що економія на покупці авто з Америки становить до 30%, а при високоякісному та професійному ремонті проблем при експлуатації не виникне.

Популярність автомобілів із США і навіть Канади підкріплюється декількома особливостями та перевагами:

  • висока якість транспорту;
  • великий асортимент;
  • прийнятні ціни;
  • мінімальний пробіг.

Крім того, компанія «Boss Auto» пропонує транспорт з Європи. Кожна машина з США , Канади чи Європи ретельно перевіряється менеджерами, оцінюється та пропонується клієнту. Заздалегідь можна провести розрахунок вартості ремонту та підрахувати зиск.

Алгоритм покупка авто

Весь процес супроводжується постійними консультаціями та рекомендаціями з боку фахівців. Загальний порядок дій виглядає так:

  1. Вибір лоту та покупка. Покупець формує ряд обов’язкових критеріїв, і менеджер здійснює вибір авто. Вибирається оптимальний аукціон, після чого транспорт детально аналізується та перевіряється. Якщо авто підійшло, тоді здійснюється оплата;
  2. Транспортування. Авто доставляється територією США до порту, після чого з порту до порту України, Грузії чи Німеччини. Ще на етапі транспортування вибирається оптимальний термінал, проводиться страхування, навантаження та подальше відстеження авто;
  3. Відвантаження та оформлення. Щойно машина прибула в Україну, проводиться митне оформлення. Вибирається брокер, який заповнює декларацію, і після цього оплачуються митні платежі;
  4. Сертифікація та облік. Автомобіль в обов’язковому порядку сертифікується та після підготовки пакета документів ставиться на облік.

Розрахунок вартості ремонту найкраще заздалегідь провести та підрахувати вигоду від доставки транспорту зі США та Канади.

Співпраця з компанією «Boss Auto»

Гарантується доступ до найкращих аукціонів, а високий рівень професіоналізму при підборі авто виключає будь-які проблеми та обмеження. На кожному етапі співробітництва є юридичний супровід та консультації з тих чи інших питань. Додатково надається допомога щодо ремонту автомобіля та оформлення необхідних документів для постановки на облік. Про якість послуг говорять численні відгуки від клієнтів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!