Мережа АЗС ОККО підвищила ліміти на заправку: кого це торкнулося

0
2699

Водіям BlaBlaCar дозволили купувати бензин та дизельне паливо на заправках ОККО до 30 літрів за раз – це робиться для підвищення ефективності перевезень цього сервісу в умовах воєнного часу.

Про це повідомляє UBR.

Зазначається, що спеціальні умови доступні для всіх водіїв сервісу. Для того, щоб “пільгово” заправитися водієві сервісу поїздок, необхідно встановити мобільний додаток ОККО з картою лояльності Fishka, після чого додати номер картки лояльності до профілю на BlaBlaCar. На касі АЗС необхідно буде просканувати електронну картку Fishka. За допомогою послуги, за наявності палива, можна буде заправити до 30 літрів бензину “А-95”, Pulls 95 або ДП.

“Ліміт встановлений на три години. Через три години водій може ще раз поповнити запас пального на цих умовах, але не більше трьох разів на добу”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією BlaBlaCar, за час війни сервісом скористалися 900 тисяч людей, що у кілька разів менше, ніж у мирний час. Проте водії платформи часто підвозять попутників у безпечні місця, безкоштовно допомагають ЗСУ та займаються волонтерською діяльністю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!