90-ті повертаються. LADA випустила перший російський автомобіль без кондиціонера та подушок безпеки

0
216

Оновлена ​​LADA Granta є «обдертою», як називають її в мережі. Вона не має подушок безпеки для водія та пасажирів, антиблокувальної системи (ABS), а ще, як виявилося, з неї прибрали кондиціонер та електросклопідйомники. Таким чином, єдиним способом охолодити температуру всередині салону в літній сезон виявиться відкриття вікна, yj вікна потрібно відкривати вручну, крутячи ручку, прямо як у машинах прямо з 90-х років. Само собою, що ні про яку автоматичну трансмісію, тобто коробку передач, не йдеться навіть близько. Усім покупцям нового російського автомобіля зразка 2022 року доведеться їздити на «механіці», яка не тільки надійніша, але ще й ефективніша в руках досвідченого водія.

Щойно нова машина пройде всі необхідні етапи погодження з владою і буде схвалена, почнеться її масове виробництво, а потім відбудеться старт продажу. Перші покупці можуть отримати такий вітчизняний автомобіль уже восени 2022 року, ставши його щасливими власниками. Головна перевага нової LADA Granta полягає у повній відмові від зарубіжних комплектуючих принаймні з країн Європи та США. Кожен, хто їздитиме на такому автомобілі, зможе повною мірою пишатися тим, що він їде повністю на російському автомобілі, який був створений з російських деталей і зібраний на території Росії. Однією з особливостей нового автомобіля виявиться в тому числі кермо з 90-х років, яке має не лише непривабливий зовнішній вигляд, але ще й виготовлене з дубового дешевого пластику.

Топова модифікація нового вітчизняного автомобіля, яка коштуватиме більше за будь-які інші, отримає передні електросклопідйомники, вбудований кондиціонер, а також одну єдину подушку безпеки для водія. Важливо розуміти, що клімат-контроль у сучасних машинах і кондиціонер – це дві абсолютно різні системи, перша з яких дозволяє охолоджувати та підігрівати повітря в автоматичному режимі, підтримуючи тим самим певну задану водієм температуру, а кондиціонер – це набагато примітивніший пристрій, що дозволяє просто вибрати температуру охолодженого повітря, яке надходитиме з дефлекторів в салон. Використання такого приладу нерідко призводить до заподіяння шкоди організму через надмірне охолодження тих чи інших частин тіла.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.