Головна Новини У Харківській області роблять об’їзд через зруйнований міст

У Харківській області роблять об’їзд через зруйнований міст

1
646

На Харківщині роблять об’їзд через зруйнований міст. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

У Харківській області продовжуються ремонтні роботи на автошляхах. На трасі Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка дорожні служби працюють над влаштуванням тимчасового об’їзду зруйнованого мосту. Ми намагаємося у найкоротший термін відновити зруйновані ворогом дороги, – розповів Тимошенко.

Нагадаємо, розлучені мости в Ізюмі деякий час рятували місто від окупантів. Як розповів голова ХОВА Олег Синегубов, після початку війни в Ізюмі розлучили мости через річку, що фактично затримало ворога на північній половині міста. 

“Тому ворог більше місяця намагався переправитися на іншу половину, адже там залишився тільки пішохідний міст – він ніяк не міг переправити туди свою важку техніку. Мені телефонував мер Ізюма і питав про порядок його дій, погоджував свої дії щодо блокування сил окупантів, і як не дозволити пройти їм. Це доводить патріотизм людей, які там знаходяться”, – зазначив Синегубов.

А під час відступу російських військ у Харківській області  було підірвано три мости, дуже важливі для продовження настання ЗСУ. Як пише CNN, підірвані мости видно на супутникових знімках BlackSky та Європейського космічного агентства. Так, на знімках Black Sky, зроблених 12 травня, видно ділянки мостів, що обрушилися, через Сіверський Донець в районі Рубіжного і Старого Салтова. На іншому супутниковому знімку, зробленому Європейським космічним агентством 8 травня, видно, що міст через Печенізьке водосховище також підірвано.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.