Головна Новини Паливо в Україні продають по 60 гривень за літр – що відомо

Паливо в Україні продають по 60 гривень за літр – що відомо

0
3208

а останній тиждень український ринок палива трохи перетворився, і на тлі тотального дефіциту палива сформувалося кілька категорій АЗС. Так, хтось не соромлячись завищує ціни на бензин незважаючи на держрегулювання. Хтось продає бензин «по-тихому», є ж і ті, хто дотримується правил, але на таких АЗС бензину просто немає.

Про те, що зараз відбувається на паливному ринку України, розповів Сергій Куюн, повідомляє Bigmir .

Першу категорію АЗС можна охарактеризувати як «Прямі», адже вони не соромлячись продають бензин та дизель за реальними ринковими цінами у 50-60 грн/літр, незважаючи на встановлені обмеження ціни від Мінекономрозвитку.

Другу категорію заправок можна охарактеризувати, як «Хитрунів», адже вони маскують торгівлю за завищеними цінами різними способами. Наприклад, на табло висвічують нулі, а на касі пропонують купити бензин через програму лояльності чи талони. Разом літр палива коштує приблизно 50-60 грн.

Та й третя категорія АЗС, це «Законослухняні». Як правило, ці мережі та станції дотримуються введених державою обмежень щодо ціни на пальне, але при цьому на самих заправках бензин практично не знайти, адже його розмітають у перші хвилини після під’їзду бензовозу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.