До 10 літрів палива і лише “своїм” – що зараз відбувається на АЗС

0
1913
Останні кілька днів в Україні відчувається серйозний дефіцит палива.

Останній тиждень в Україні є серйозний дефіцит палива. Так, на багатьох заправках паливо зникло, а в деяких мережах запровадили серйозні обмеження.

Наприклад, мережі ОККО і WOG в умовах дефіциту палива на ринку обмежили його продаж до 10 літрів на автомобіль. Причому бензин, дизель і газ продають лише “своїм”, тобто людина може купити паливо тільки за наявності спеціальної картки лояльності або фірмового додатку компанії.

“Вводяться обмеження в 10 л на добу для приватних клієнтів у разі готівкового розрахунку або безготівкової оплати карткою лише за наявності картки лояльності PRIDE”, – сказано на сторінці мережі АЗС WOG у Фейсбуці.

“Наші гості, які мають карту Fishka, можуть заправлятися паливом PULLS 95 і PULLS Diesel – від 10 л в одне авто… ті, хто не мають карти Fishka – 5 л в одне авто”, – зазначають у мережі ОККО.

У той же час, на АЗС зазначають, що не преміальні бензини та дизельне паливо, як і раніше, спрямовують на потреби критичної інфраструктури. Наразі відомо, що президент доручив уряду протягом одного-двох тижнів ліквідувати дефіцит палива. А в Кабміні заявили, що дефіцит вдасться побороти за тиждень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!