У Дубаї продали номерний знак для автомобіля за 8,8 мільйонів євро

0
233
У квітні в Дубаї пройшов благодійний аукціон, на якому продавали номери для автомобілів, а також телефонні номери.

Днями у  Дубаї відбувся благодійний аукціон, на якому продавалися автомобільні та телефонні номери. Цікаво, що продаж комплекту із чотирьох автомобільних номерів приніс організаторам приблизно 11,6 мільйона євро.

Повідомляється, що найдорожчий номер AA8 був проданий за 8,8 мільйона євро. Іншими номерними знаками стали F55, який пішов за 1 мільйон євро, V66, проданий за ту ж суму і  Y66, який купили за 958 000 євро.

Крім того, під час аукціону продавалися «гарні» телефонні номери. Так номер телефону «54-999-99-99» пішов з молотка за 1,2 мільйона євро. Інші лоти в цьому сегменті разом принесли організаторам трохи менше 300 000 євро.

Зазначимо, що на цьому аукціон не закінчився, черговий виток торгів за решту автомобільних номерів відбудеться найближчими днями. Повідомляється, що всього на аукціон буде виставлено 555 унікальних номерів. Очікується, що 8,8 мільйона євро за номер далеко не межа. Всі отримані від продажу цифр кошти будуть передані в дар організації 1 Billion Meals , що бореться з голодом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!