Українець протаранив 12 припаркованих автомобілів у Польщі

0
169

На півдні Польщі в місті Ченстохові було затримано українця, з вини якого сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. З’ясувалося, що на момент ДТП українець був у нетверезому стані.

Інцидент стався у ніч на 12 квітня. На одному з прибудинкових паркувань чоловік за кермом автомобіля Dacia протаранив 12 машин. Усі машини були припарковані на стоянці та належали мешканцям близького комплексу.

Після ДТП українець залишив свою машину та намагався втекти з місця події. Місцеві жителі, почувши шум, викликали поліцію. Винуватця аварії затримали.

Як з’ясувалося, винуватцем аварії був 29-річний українець. Перевірка показала 2,5 проміле у його організмі. Він намагався пояснити поліції, що вийшов із дому лише на хвилину, щоб перепакувати автомобіль.

За цю провину чоловіків загрожує до 2 років позбавлення волі. Суд може видати заборону на керування транспортними засобами на строк від 3-х років, зобов’язати виплатити компенсацію власникам пошкоджених машин – близько 60 тисяч злотих та позбавити волі до 2-х років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!