Російський преміальний Aurus нікому не потрібен навіть за умов санкцій

Преміальний російський автомобіль був повним провалом.

0
296

Ось уже кілька років, як у Росії розповідають по всьому світу про свій “інноваційний” преміальний автомобіль Aurus. Практика ж показала, що цей автомобіль, як і російська військова техніка, досить посередній.

Відразу після початку війни та серйозних санкцій проти РФ, російські експерти пророкували, що лімузини Aurus Senat зможуть замінити преміальні Mercedes-Benz, BMW, Audi, Land Rover, Rolls-Royce та Bentley на російському ринку.

Згідно з першим етапом імпортозаміщення, пропонується підвищити ціни на автомобілі Aurus. Зараз модельний ряд компанії складається всього з двох авто – седана та лімузина Senat. Добавка в ціні повинна хоча б покрити “збитки” компанії, ну а як максимум – дати старт для розширення модельної лінійки і збільшення обсягів виробництв.

Відзначимо, що сьогодні седан Aurus Senat 2022 коштує 24 мільйони рублів. За ті ж гроші у РФ зараз можна купити Mercedes-Maybach. У самій компанії зазначають, що незважаючи на санкції та зникнення нових люксових авто з російського ринку, підвищення попиту на моделі Aurus поки що немає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!