Стали відомі терміни відновлення мостів у Київській області

0
808

У Київській області, яка вже повністю звільнена від російських окупантів, найближчими днями розпочнеться відновлення зруйнованих мостів. Про це розповів Олександр Кубраков, який обіймає посаду міністра інфраструктури України.

За його словами, на звільненій Київщині розпочалася оцінка руйнувань дорожньої, бруківки та залізничної інфраструктури. Укравтодор планує вже найближчим часом розпочати відновлювати мости, зруйновані під час боїв із російськими окупантами.

Кубраков зазначив, що на відновлення кожного мосту знадобиться до трьох місяців. Втім, роботи можуть бути завершені раніше, залежно від рівня пошкоджень об’єктів.

За попередніми даними, у Київській області внаслідок злочинних дій російських окупантів зруйновано не менше 5 мостів. Усього ж на даний момент у нашій країні з початку повномасштабного вторгнення російських військ зруйновано 273 мости.

Тим часом, в Україні після закінчення війни з Росією розпочнеться грандіозне велике будівництво. Відновлюватимуться і будуватимуться нові житлові будинки, об’єкти цивільної інфраструктури, підприємства. Очікується, що за поновлення заплатить країна-агресор.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!