Renault відновлює роботу в РФ із дозволу Франції – що відомо

2
594

Поки одні компанії йдуть з ринку РФ, щоб уникнути репутаційних втрат, інші вважають що прибуток понад усе.

За останні кілька тижнів багато автовиробників пішли з російського ринку, але тепер деякі з них почали повертатися назад. Так, йдеться про французьку компанію Renault, яка відновлює виробництво на своїх заводах у Москві.

Схоже, французів не зупиняє той факт, що за їхні гроші купують боєприпаси та техніку для армії РФ, яка прямує проти мирного населення України. Про це заявили у виданні The Guardian.

Відомо, що у лютому компанія Renault припинила виробництво на своїх заводах у Росії, посилаючись на логістичні проблеми після вторгнення РФ в Україну. У той же час днями стало відомо, що компанія Renault відновлює роботу, заручившись підтримкою французького уряду, який є основним акціонером компанії.

Зазначимо, що компанія Renault володіє двома третинами російської компанії “Автоваз” з кінця 2016 року, після того як вперше інвестувала в російський ринок ще в 2007 році. Цей факт свідчить про те, що французький автовиробник має більше операцій у країні, ніж інші європейські автомобільні компанії. Наразі дії компанії створили величезний виклик, адже зараз уряди США, Великобританії та ЄС намагаються спільно ізолювати РФ від цивілізованого світу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!