Що потрібно знати під час виїзду за кордон на автомобілі з ГБО

0
1723

Через вторгнення Росії багато українців виїжджають за кордон. Деякі – на автомобілях із ГБО. За кордоном у власників автомобілів із газоболонним обладнанням можуть виникнути певні труднощі. Сьогодні ми розповімо, що потрібно знати власникам авто із ГБО під час виїзду з України, щоб уникнути проблем. Про це пише today.ua

Експерти рекомендують придбати спеціальні перехідники для газових пістолетів. Справа в тому, що у деяких країнах Європи не такі стандарти, як в Україні. Тому перехідники для газових пістолетів просто потрібні.

Крім того, експерти рекомендують власникам автомобілів із ГБО навчитися користуватися газовим пістолетом. Справа в тому, що в Європі їм доведеться на АЗС заправляти свої машини зрідженим газом. У цьому випадку ні про який сервіс не може бути.

Звісно, ​​у заправці автомобіля зрідженим газом немає нічого складного. Але врахуйте, що газовому пістолету потрібно прикладати значні фізичні зусилля. Втім, до цього швидко звикаєш.

Нагадаємо, 1 лютого 2022 року закрилася найбільша в Україні мережа автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій для автомобілів із ГБО. Це сталося через зменшення обсягів реалізації автогазу, зростання вартості природного газу та електроенергії, погану ринкову кон’юнктуру.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!