“Київавтодор” знайшов нове застосування вантажівкам

0
1858

Вумовах воєнного часу кожна вантажівка без перебільшення на вагу золота, адже саме ці машини мають виконувати усю роботу з доставки товарів першої необхідності. Ось чому комунальне підприємство “Київавтодор” вирішило допомогти у цьому своїм численним автопарком. Для перевезення містом зокрема й продуктів харчування були виділені вантажівки, які зазвичай використовуються для утримання доріг в зимовий час.

На фото показано повнопривідну модель MAN TGA 18.310 із самоскидним кузовом, що перевозить коробки з продовольством. Як видно з індексу, ця машина розрахована на повну масу 18 т та оснащена дизельним двигуном потужністю 310 к.с.

А ось ще один самоскид, MAN 14.264, який має колісну формулу 6х2 – із третьою непровідною віссю. Цього разу вона піднята. Це покращує маневреність та знижує витрату палива та знос шин у ненавантаженому стані. Модель розрахована на повну масу 14 т та укомплектована 6,8-літровим дизелем у 260 к.с.

qrf

Ці автомобілі, випущені 15-20 років тому, ще в хорошому стані. Вони були передані Києву як подарунок від Федерального уряду Німеччини. Для роботи в зимовий час у їхній кузов встановлюється бункер з реагентами і піскорозкидувачем. А на передній бампер через спеціальну плиту кріпиться відвал для прибирання снігу. Ось такі корисні машини для подвійного застосування!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!