Головна Новини Великі АЗС готові безкоштовно заправляти автомобілі

Великі АЗС готові безкоштовно заправляти автомобілі

Час читання: < 1 хв.
0

В Україні одразу 3 великі мережі автозаправних станцій висловили готовність надати безкоштовне паливо та бензовози для ЗСУ. Азербайджанський Socar постачатиме паливо медикам.

«За результатами моєї розмови з президентом Азербайджану всім заправкам SOCAR в Україні доручено безкоштовно надавати паливо для машин швидкої допомоги та ДСНС. Вночі чекаємо від Азербайджану літак із медикаментами», – написав у своєму Twitter президент України Володимир Зеленський, передає «Обозреватель» .

У Glusco також звернулися до уряду та заявили, що готові допомагати ЗСУ. Про це у своєму Facebook повідомив Віталій Вандич, головний керуючий директор мережі.

Реклама

«Звертаюся до офіційних органів державної влади! Забирайте паливо із наших заправок для потреб армії, поліції, МНС, тероборони, медицини. Заберіть також наші бензовози», – йдеться у повідомленні. Окрім того, мережа «АЗС» також висловила готовність допомогти Збройним силам України.

Як повідомляється на сайті Кабміну, прийнято розпорядження, згідно з яким Державне агентство резерву має забезпечити достатній для потреб військових запас дизельного пального.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.