Бінотто про Джовінацці: «У нього буде більше шансів отримати місце у «Ф-1» у 2023 році»

Вже менше ніж через два місяці розпочнеться гонка всіх автолюбителів.

0
261

«Формула-1» розпочнеться 20-го березня 2022 року, а закінчиться 20-го листопада. Перша гонка стартує в Бахрейні о 17:00. Популярна букмекерська контора 1хСтавка вже пропонує можливість спрогнозувати переможця цієї гонки. Наприклад, на думку аналітиків, перемогу в першій гонці одержить Льюіс Хемілтон (Мерседес). Його перемога в БК 1xStavka оцінюється в 2.75. Слід додати, що прочитати детальний огляд цієї контори можна за посиланням – https://odds.ru/bookmakers/1xstavka/.

Керівник «Феррарі» Матіа Бінотто не виключає, що резервний пілот Скудерії Антоніо Джовінацці зможе знайти собі місце бойового гонщика «Формули-1» на 2023 рік. 

Нагадаємо, останні три сезони Джовінацці провів у «Альфа Ромео». Зараз він виступатиме у «Формулі E».

Тож Матіа Бінотто впевнений щодо Антоніо і те, що перед сезоном-2023 у нього буде більше шансів. Керівник «Феррарі» думає, що звільняться 11 місць. 

Він не впевнений, що всі вони будуть доступні до кінця найближчого сезону, але, якщо подивитися на контракти, 11 угод закінчуються наприкінці року. Це означає, що у гонщиків з’являться можливості у 2023 році. Тому, Бінотто підкреслив, що Джовінацці потрібно залишатися частиною програми «Ф-1» як резервіст, працювати на симуляторі та звикати до болідів 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!