Новини

Мік Шумахер про наступний сезон: «У мене великі очікування від боліда «Хааса»

Share

Цього року «Формулу-1» чекає перехід на абсолютно нові автомобілі – в історії чемпіонату, як кажуть деякі інженери, ще не бувало такої масштабної революції.

Нагадаємо, у 2022 році початок «Формули-1» запланований на 20-те березня в Бахрейні, а закінчення на 20-те листопада в Абу-Дабі. Портал «Рейтинг Букмекерів» пропонує прогнози від експертів на безліч спортивних подій, у тому числі й на гонки. Після прочитання прогнозів, вигідні коефіцієнти на ставки можна знайти в букмекерській конторі Планетофбетс . Слід відзначити досить великий список систем для проведення фінансових платежів із мінімальними депозитами, а також наявність вітального бонусу в БК.

Пілот «Хааса» Мік Шумахер висловився про свої очікування від наступного сезону.

2022 стане вирішальним в історії проекту Haas у «Формулі-1» — наступний сезон покаже, чи була життєздатною ідея Джина Хааса. Щоправда, результати наступного року залежать від величезної кількості факторів — не лише швидкості машини та співпраці з Ferrari, але й виступів Міка Шумахера та Микити Мазепіна.

Пілот «Хааса» Мік Шумахер розповів, що вперше зможе випробувати болід 2022 лише на передсезонних тестах у Барселоні – оскільки у команди «Хаас» немає власного симулятора.

За словами Шумахера, це буде для нього в новинку, і Мік з нетерпінням чекає на початок тестів. При цьому поки що у гонщика не було можливості випробувати болід 2022 року та отримати перші враження, що пов’язане з відсутністю власного симулятора.

Шумахер сподівається, що майбутнього сезону відриви між командами скоротяться і його команда знову зможе боротися з суперниками.

Щодо боліду все дуже позитивно, запевняє Мік. Тож у гонщика великі очікування. Шумахер сподівається, що цього сезону ці автомобілі виправдають себе на трасі.

Також німецький гонщик пояснив, яку роль відіграв у розробці машини. За словами Міка, йому завжди було цікаво, як це влаштовано, особливо у «Формулі-1». Він був досить щільно залучений до роботи над машиною. Як розповів Шумахер, йому хотілося її зрозуміти, побачити результати моделювання і таке інше. Гонщик не може дочекатися початку сезону, коли він зможе аналізувати багато аспектів.

Німець підвів підсумки, що його команда здорово попрацювали на базі, і Міку вдалося зробити внесок – розповісти про свої побажання до боліда. Як додав Шумахер, вперше машина буде якоюсь мірою побудована для нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Розкрито Toyota з найнижчою оцінкою надійності у 2024 році

Автомобілі Toyota вважаються одними з найнадійніших на світовому ринку. Їх купують величезними тиражами та стабільно…

03.05.2024

Новий Hyundai Palisade зняли зовні та всередині

Нове покоління флагманського кросовера Hyundai Palisade має побачити світ на початку 2025 року. А поки…

03.05.2024

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024