Мік Шумахер про наступний сезон: «У мене великі очікування від боліда «Хааса»

0
234

Цього року «Формулу-1» чекає перехід на абсолютно нові автомобілі – в історії чемпіонату, як кажуть деякі інженери, ще не бувало такої масштабної революції.

Нагадаємо, у 2022 році початок «Формули-1» запланований на 20-те березня в Бахрейні, а закінчення на 20-те листопада в Абу-Дабі. Портал «Рейтинг Букмекерів» пропонує прогнози від експертів на безліч спортивних подій, у тому числі й на гонки. Після прочитання прогнозів, вигідні коефіцієнти на ставки можна знайти в букмекерській конторі Планетофбетс . Слід відзначити досить великий список систем для проведення фінансових платежів із мінімальними депозитами, а також наявність вітального бонусу в БК.

Пілот «Хааса» Мік Шумахер висловився про свої очікування від наступного сезону.

2022 стане вирішальним в історії проекту Haas у «Формулі-1» — наступний сезон покаже, чи була життєздатною ідея Джина Хааса. Щоправда, результати наступного року залежать від величезної кількості факторів — не лише швидкості машини та співпраці з Ferrari, але й виступів Міка Шумахера та Микити Мазепіна.

Пілот «Хааса» Мік Шумахер розповів, що вперше зможе випробувати болід 2022 лише на передсезонних тестах у Барселоні – оскільки у команди «Хаас» немає власного симулятора.

За словами Шумахера, це буде для нього в новинку, і Мік з нетерпінням чекає на початок тестів. При цьому поки що у гонщика не було можливості випробувати болід 2022 року та отримати перші враження, що пов’язане з відсутністю власного симулятора.

Шумахер сподівається, що майбутнього сезону відриви між командами скоротяться і його команда знову зможе боротися з суперниками.

Щодо боліду все дуже позитивно, запевняє Мік. Тож у гонщика великі очікування. Шумахер сподівається, що цього сезону ці автомобілі виправдають себе на трасі.

Також німецький гонщик пояснив, яку роль відіграв у розробці машини. За словами Міка, йому завжди було цікаво, як це влаштовано, особливо у «Формулі-1». Він був досить щільно залучений до роботи над машиною. Як розповів Шумахер, йому хотілося її зрозуміти, побачити результати моделювання і таке інше. Гонщик не може дочекатися початку сезону, коли він зможе аналізувати багато аспектів.

Німець підвів підсумки, що його команда здорово попрацювали на базі, і Міку вдалося зробити внесок – розповісти про свої побажання до боліда. Як додав Шумахер, вперше машина буде якоюсь мірою побудована для нього.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!