Глава Lamborghini розсекретив плани компанії

0
61
Шпигунські знімки Lamborghini Urus Evo. Фото: Motor1

Італійський автовиробник має намір зберегти існуючі моделі у лінійці, але зробить їх гібридними.

Компанія Lamborghini пропонуватиме автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння до кінця поточного року, адже вже з 2023 року нові моделі марки поставлятимуться з гібридними ДВЗ. Гібриди будуть встановлюватися на кросовери Urus , а також суперкар Aventador і Huracan. Причому у всіх моделей бензинові двигуни будуть своїми, оптимізованими для кожного конкретного Lamborghini.

Глава Lamborghini Стефан Вінкельман у бесіді з журналістами видання Car розповів, що компанія представить одразу чотири новинки у 2022 році. На поточний рік призначена прем’єра, оновленого Urus у деяких двох версіях, а також двох нових версій Huracan . Очікується, що на ринок вийде серійна модифікація позашляхового Huracan Sterrato , який був представлений у формі концепт-кара в 2019 році. Крім того, на 2022 рік призначена прем’єра Huracan STO – версії з більш скромним аеродинамічних обважень, яка може отримати ім’я JV Stradale. У 2023 році має дебютувати повністю нова модель бренду.

Очікується, що новий автомобіль Lamborghini стане приймачем Aventador і оснащуватиметься гібридною силовою установкою на базі двигуна V12. У 2024 році з’являться нові Urus і Huracan , які також будуть гібридами. Кросовер Urus буде поставлятися з новим гібридним V8, а двигун для Huracan поки не розкритий. Інсайдери стверджують, що спорткар оснастять аналогічним V8, але інший конструкції і адаптований для синтетичного палива. Терміни появи повністю електричної моделі бренду поки що не розголошуються.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!