Головна Новини Які б/у автомобілі варто пригнати до України з Німеччини у 2022 році

Які б/у автомобілі варто пригнати до України з Німеччини у 2022 році

0
7699

Якщо на нашому внутрішньому ринку не знайшлося вам автомобіля, то його завжди можна придбати за кордоном. Тільки треба пам’ятати, що зараз автомобільний ринок перебуває у кризі, тому знайти хороше авто за невеликі гроші важко.

Автомобільний блогер на Youtube-каналі Auto Welt показав, який автомобіль можна придбати у Німеччині у 2022 році, інформує ТСН .

Почнемо з українського улюбленця – Volkswagen Golf у кузові універсал 2013 року. Такий автомобіль з пробігом 107 тисяч кілометрів коштує 9500 євро (приблизно 285 000 грн). Під капотом у нього турбована четвірка – 1.2 літра, яка працює зі звичайною та надійною механічною коробкою передач. Комплектація не люксова, але все потрібне тут є. Також, що сподобається багатьом – великий багажник, в який можна скласти будь-які смаколики від бабусі.

Тепер німецький автомобіль для початківців Opel Astra 2015 року. Дилери просять за автомобіль з пробігом 123 тисячі кілометрів 11 500 євро (приблизно 345 000 грн). Такий автомобіль має невеликий двигун на 1 літр та механічну коробку передач. Салон маленький, але водієві та пасажирам там досить комфортно. Також тут є кондиціонер, круїз-контроль та електропакет.

Skoda Fabia – народне авто на наших дорогах. За автомобіль 2019 з пробігом всього 19 тисяч кілометрів майбутній власник заплатить 13 900 євро (приблизно 417 000 грн). У рух автомобіль приводить двигун на 1 літр із невеликою турбіною, КПП – механічна. Такий автомобіль ідеально підійде для невеликої родини, таксі та каршерингу. Невеликий пробіг гарантує безпроблемну експлуатацію у найближчі кілька років.

Далі розглянемо Seat Leon 2019, який вже пробіг Німеччиною 59 тисяч кілометрів. Такий автомобіль коштує 16300 євро (приблизно 489 000 грн). За ці гроші ви отримаєте: двигун на 1.5 літра, АКПП, клімат-контроль, підігрів сидінь та комбінований салон зі штучної шкіри та алькантари. Це авто досить економічне та недороге в обслуговуванні, тому найчастіше його купують невибагливі водії.

Ну і куди без легендарної Skoda Octavia . Автомобіль 2018 року, що пробіг уже 112 тисяч кілометрів, коштує 20 900 євро (приблизно 627 000 грн.). Тут у вас буде дизельний двигун з турбіною на 2 літри, АКПП, шкіряний салон, підігрів сидінь та багато іншого. Найголовніше те, що дизельний двигун набагато надійніший, ніж його бензинові «брати», також попит на такі автомобілі набагато вищий.

Як бачимо, ціни на автомобілі в Німеччині значно більші, ніж в інших популярних країнах Європи. Але деякі досвідчені перекупники запевняють, що ціна вища через те, що стан авто набагато кращий, тому кожен вибирає сам собі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.