Стали відомі комплектації седана DS 9 для українського ринку

0
147

Преміальний бренд автомобілів французької Groupe PSA компанія DS Automobiles готується вивести на український ринок свій флагманський седан бізнес-класу DS 9. Новинка з’явиться в Україні вже найближчим часом. Виробник розсекретив комплектацію авто.

Седан бізнес-класу DS 9 гармонійно поєднує у собі сучасні тенденції та історичну спадщину бренду. При створенні автомобіля увага приділялася навіть найменшим деталям. Тому седан став унікальним витвором виробника.

В основі седана лежить платформа ЕМР2. Габарити новинки: довжина – 4930мм., ширина – 1850мм., колісна база – 2900мм.

Усі версії седана для українського ринку отримають пакет безпеки, до якого входить контроль «сліпих зон», рекомендації щодо обмеження швидкості, моніторинг стану водія та ін.

До списку опцій входять: адаптивний круїз-контроль, система попередження та екстреного гальмування, помічник утримання в смузі руху, адаптивне дальнє світло, систему нічного бачення та ін. Додатково можна замовити аудіосистему, оббивку салону шкірою Nappa та ін.

Седан DS 9 на українському ринку буде запропонований з бензиновим двигуном PureTech об’ємом 1,6 літра потужністю 215 кінських сил та 8-ступінчастою АКПП.

Клієнти зможуть вибрати між двома версіями моделі: DS Inspiration Performance Line або DS Inspiration Opera. 

DS Inspiration Performance Line відрізняється чорною радіаторною решіткою, шильдиками Performance Line та дисками. Також версія отримає електропривод регулювання та підігрів передніх сидінь, безключовий доступ, 8-дюймовий дисплей та багато іншого.

DS Inspiration Opera виконаний з акцентом на розкіш та сучасні технології. Седан отримав розширений пакет безпеки, дзеркала заднього виду, що самозатемнюються, параметричну радіаторну решітку і т.і.

Вартість новинки поки що не оголошена.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!