Новини

Експерти назвали всі нюанси вибору та доставки автомобілів зі США на початку 2022 року

Share

Ринок вживаних автомобілів, як і раніше, залишається актуальним і притягує до себе все більше покупців та продавців. Асортимент машин у цій ніші величезний, оскільки містить у собі безліч моделей, пригнаних із різних країн, у тому числі з Європи та Америки.

Судячи з останніх даних, «американські» моделі все більше завойовують частку на ринках, пропонуючи широкий вибір автомобілів різного класу та вартості. У зв’язку з цим у багатьох потенційних покупців виникає дилема: як вибрати авто зі США і при цьому не потрапити на гроші? Допоможе в цьому питанні компанія ” Таурус Груп”  Чи так все просто? На ці та інші питання ми відповідаємо у цій публікації.

Вибір автомобіля із США

Перш ніж зупинити свій вибір на конкретній моделі, потрібно продумати деякі нюанси:

  • Сформувати передбачуваний бюджет на покупку авто із США.
  • Визначитись з типом кузова автомобіля (хетчбек, седан, кросовер або ін.).
  • На якому паливі має працювати автомобіль (бензин, ДП, газ, електро або ін.).
  • Також слід розуміти яку марку і модель можна розраховувати.

Крім того, досвідчені фахівці у цій справі запевняють, що не потрібно намагатися купити новий автомобіль із США з метою перегнати його до своєї країни. Це потягне за собою купу додаткових витрат, і в кінцевому підсумку ви тільки переплатите.

Краще зупинити свій вибір на моделі, яка зазнала незначних пошкоджень, але при цьому залишилася в робочому стані: у неї не пошкоджено геометрію кузова, не порушено роботу механізмів і вузлів. Крім того варто відразу прикинути скільки може коштувати ремонт такого авто, якщо сума не велика, то такий автомобіль можна розглядати як придбання.

Великим плюсом до «американських» автомобілів є те, що в США з цього приводу все прозоро і без будь-яких таємних «сюрпризів». Тобто відстежити всю історію того чи іншого автомобіля не є проблемою.

ТОП-5 автомобілів, що приганяються зі США

  • Модель Ford Focus вважається однією з найбільш популярних. Йдеться про автомобіль років випуску з 2012-го до 2017-го. Вартість машини складе близько восьми тисяч доларів.
  • Електрична модель, яка також користується великою популярністю у нашій країні. Його ціна складе приблизно 9 тис дол, а за роками краще вибирати не старше десяти років.
  • Третє місце у рейтингу – Фольксваген Джетта. Цей автомобіль краще купувати не пізніше 2011 року. Асортимент цієї моделі досить великий як у плані палива, і коробок передач. З урахуванням витрат модель коштуватиме приблизно 10 тис дол.
  • Ще один варіант – Ford Fusion. Авто з досить потужним мотором і в гарній комплектації коштуватиме близько 10 тис. дол. Орієнтовний вік – 7-8 років.
  • Ну і на завершення списку вже можна сказати культова модель – Toyota Camry. Тут ціна буде трохи вищою, в районі 13-ти тис дол. Роки випуску з 2013-го до 2016-го.

Декілька рекомендацій

Не рекомендується придивлятися до моделей у ідеальному стані або близькому до цього. Найчастіше такі авто тануть у собі «сюрпризи», які розчарують покупця. Також не варто ганятися за надто бюджетними моделями, тому що після всіх витрат цей автомобіль вийде дорожче, ніж у нашій країні.

Щоб не зіткнутися з будь-якими проблемами при покупці авто зі США рекомендується придбання робити на страхових аукціонах. Там, як правило, продаються авто з незначними пошкодженнями, які вимагають найчастіше заміни будь-якої деталі обваження. Таку операцію можна виконати вже в нашій країні, і вона обійдеться цілком не дорого.

Крім того, щоб уникнути проблем та клопоту з покупкою машини з Америки, бажано всю процедуру здійснювати через перевірених осіб чи компанії з гарною репутацією. Такі організації, як https://taurus-group.com.ua/,  зацікавлені в тому, щоб повністю задовольнити замовника та виконати свою роботу в обумовлений термін з усіма вимогами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: США

Останні записи

Оновлений Cadillac Escalade із вражаючим дисплеєм розкрили до прем’єри

Оновлений Cadillac Escalade із диким дисплеєм розкрили до прем'єри. У США зняли флагман General Motors…

06.05.2024

BMW випустить власний позашляховик – конкурент Toyota Land Cruiser і Land Rover Defender

У світі автомобільної індустрії завжди є місце для нових трендів та напрямів розвитку. BMW, відомий…

06.05.2024

Jeep почне фарбувати пікапи Gladiator у яскраво-рожевий колір

Jeep почне фарбувати пікапи Gladiator у яскраво-рожевий колір. Глава бренду в Північній Америці Білл Пеффер…

06.05.2024

ТОП-4 головні ознаки несправності гальмівних колодок

Перевірка стану гальмівних колодок автомобіля перед літнім сезоном особливо важлива, тому що після довгої морозної…

06.05.2024

У США нові Toyota Land Cruiser Prado/250 продають із шаленими дилерськими націнками

Toyota поступово розширює ринки збуту нового покоління свого знаменитого рамного позашляховика Land Cruiser Prado, який…

06.05.2024

Новий Kia Sportage показали на зображеннях без камуфляжу

Sportage залишається найпопулярнішим кросовером у гамі Kia. Продаж машини з кожним роком тільки зростає, а…

06.05.2024