У свята поліція посилить профілактичні заходи: активніше ловитиме п’яних за кермом

0
106

У дні новорічних та різдвяних свят поліція має намір посилити перевірки, спрямовані на профілактику правопорушень. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Глава Нацполіції Ігор Клименко заявив, що у святкові дні правоохоронці мають посилено стежити за безпекою дорожнього руху.

Він зазначив, що для запобігання ДТП необхідно активно виявляти п’яних за кермом, а також забезпечити супровід організованих груп дітей.

Глава Нацполіції звернув увагу на прогнозовані сніг, мокрий сніг, дощ та ожеледь.

“Наша робота буде спрямована на запобігання випадкам порушень правил дорожнього руху, попередження хуліганських дій. Дуже багато автомобілів, багато сімей їдуть на відпочинок, до рідних. Повинні забезпечити безпеку та надавати допомогу, особливо з огляду на сьогоднішні погодні умови”, – наголосив Клименко.

Клименко наголосив на важливості співпраці поліції, рятувальників, шляховиків, комунальників та місцевої влади – це допоможе уникнути серйозних проблем на дорогах.

Глава Нацполіції повідомив, що святкові заходи у новорічну річ заплановані як мінімум у 500 населених пунктах. 

Громадський порядок під час масових заходів забезпечуватиме близько 10 000 правоохоронців, із них 2000 – військовослужбовці Нацгвардії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!