Новий Kia Sportage 2022 скоро в Україні: комплектації та ціни

0
246

В Україні стартує продаж Kia Sportage п’ятого покоління. Кросовер з’явиться на початку 2022 року та його ціни та комплектації вже оголошені.

Про це повідомляє видання «Фокус» із посиланням на офіційний сайт Kia в Україні.

Новий Kia Sportage виріс до 4515 мм у довжину при колісній базі 2680 мм. Дизайн автомобіля став набагато виразнішим і оригінальнішим – з широкою решіткою радіатора та зігнутими світлодіодними фарами. У салоні з’явилася віртуальна панель приладів.

Kia Sportage 2022 спочатку буде доступний виключно з 2,0-літровим 156-сильним бензиновим двигуном. Запропонують версії з 6-ступінчастою механічною та автоматичною КПП, переднім або повним приводом.

Придбати Kia Sportage в Україні можна за ціною від 644 974 гривень. Базова комплектація Comfort розширена та включає 17-дюймові диски, кондиціонер, датчик світла, підігрів керма та сидінь, камеру заднього виду, системи автоматичного гальмування та контролю смуги руху.

Версія Prestige (від 728 926 гривень) додає двозонний клімат-контроль, парктронік та датчик дощу. Топовий варіант GT-Line (1 049 240 гривень) отримав шкіряний салон, 19-дюймові диски, безключовий доступ, електропривод та вентиляцію сидінь, тризонний клімат-контроль, камери кругового огляду та контролю «сліпих» зон.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!