Tesla дарує власникам щедрі різдвяні подарунки

0
119

Ілон Маск перейнявся духом Різдва. Американський автовиробник випустив велике «святкове оновлення» програмного забезпечення з новим інтерфейсом, іграми та TikTok. Більше того, він дарує власникам безкоштовну зарядку.

Різдво швидко наближається, і тисячі сімей по всій країні збираються пакувати валізи та вирушити у щорічну сімейну подорож. Для більшості це означає зупинку на заправці кілька разів, але для зростаючої кількості людей станції Tesla Supercharging стають новою придорожньою оазисом. Tesla управляє найбільшою мережею заряджання електромобілів у США і нещодавно відкрила свої зарядні пристрої для інших виробників.

Вартість заправки електрикою, можливо, збільшилася вчетверо за останні кілька місяців, але різдвяний дух явно торкнувся Ілона Маска та його «маленьких помічників», оскільки Tesla щойно оголосила про безкоштовну зарядку в деяких місцях по всій країні.

Настільки щедрому, здавалося б, жесту Tesla є пояснення: компанія хоче обмежити затори на своїх станціях, пропонуючи безкоштовну зарядку тільки в непікові години. На веб-сайті Tesla зазначено, що період безкоштовної зарядки розпочнеться з четверга, 23 грудня, і триватиме до 26 грудня. На веб-сайті також зазначено, що безкоштовна зарядка буде пропонуватися до 10 ранку та після 19 години. Цей великодушний подарунок пропонується всім власникам Tesla, від простого водія Model 3 до «пілотів» Model S Plaid .

Незважаючи на мережу зарядних станцій Tesla, що постійно розширюється, затори, як і раніше, є регулярною проблемою, і у компанії були проблеми з довгими чергами, особливо під час важливих свят. У листопаді Tesla проробила той же «трюк» у День Подяки та застосувала ту саму стратегію у періоди непікового навантаження. Щойно мережа зарядки у США стане більш поширеною та демократизованою, ці проблеми мають піти у минуле.

Ну і за традицією, Tesla наближається до свят із великим оновленням програмного забезпечення (ПЗ). Це «оновлення свята» принесе багато новин на цей раз, особливо для моделі 3 і модель Y власників . Інформація поки що не підтверджена самою Tesla, але невідомо, чи планує «малобалакучий» бренд робити це взагалі. Проте, завдяки Teslarati.com та акаунту Teslascope у Твіттері, «випливли» основні новини про велике оновлення Tesla.

По-перше, це новий інтерфейс для Model 3 і Model Y . Схоже, він заснований на тому, що використовувалося в цих моделях після рестайлінгу Model S і Model X , хоча ці автомобілі поки не з’явилися. Однак фотографії, які, як стверджується, були зроблені в Model 3 співробітника Tesla, показують помітно інше інформаційно-розважальне середовище, ніж те, що ми знаємо зараз. Базове компонування, з автомобілем ліворуч і меню або картою справа, залишається незмінним. Однак дизайн здається трохи іншим, і це, безумовно, відноситься до панелі внизу, де ми знаходимо новий макет і нові значки.

Ці значки або кнопки, якщо хочете, містять важливі новини. Вважається, що нижню панель можна розташувати і налаштувати за своїм бажанням, щоб функції, що часто використовуються, завжди були під рукою. «Автомобіль» у нижньому лівому куті викликає підменю з функціями, що часто використовуються. Це означає, що в цьому кутку завжди можна знайти такі речі, як з’єднання Bluetooth і меню завантаження.

Також доступні функції підвищення комфорту. Наприклад, новий “темний режим” для екрана, хоча він був доступний і раніше, і тому не зовсім зрозуміло, що саме нового. Абсолютно новим є автоматичне обігрів сидінь передніх пасажирів. При бажанні передні сидіння автоматично приєднуються до клімат-контролю, що зберігає іншу дію на екрані. Після оновлення також можна буде попередньо прогріти автомобіль, якщо в акумуляторі мало заряду. Попередження, яке видається для цього, все ще існує, але тепер його можна просто ігнорувати.

Функція «шляхових точок», яка нарешті дозволяє додавати кілька пунктів призначення за одну поїздку, існує вже деякий час. Однак зі «святковим оновленням» вона, ймовірно, була покращена, тому цю функцію також можна знайти у примітках до випуску.

Найважливіша новина, на наш погляд, полягає в тому, що Model 3 і Model Y матиме функцію моніторингу сліпих зон. На це вказує зображення камери на передньому крилі при включенні покажчика повороту, тому водій завжди знає, що він знаходиться по той бік автомобіля. Так само, як уже деякий час показують автомобілі Hyundai і Kia . Виявляється, це надзвичайно зручна функція для цих брендів, що підвищує безпеку, тому можна тільки вітати її появу в моделях Tesla.

Значно менш важлива, але можливо приємна функція «Світлове шоу». Завдяки їй, кожен Tesla незабаром часу буде в змозі кинути якусь – то «партії» з мигалкою, привілей , яка була заброньована для моделі X до сих пір . Також до категорії «інше» можна віднести нові ігри та програму TikTok . Оновлення 2021.44.25 поки що призначене тільки для співробітників Tesla, але його слід розпакувати в дуже короткий термін.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!