Tesla Model Y та Model 3 отримають нові функції

Як повідомляється, тестування Tesla у Європі виявило майбутні функції та покращення Model Y та Model 3 на 2022 рік.

0
165

Згідно з даними видання Electrek, кросовер Tesla Model Y та седан Model 3 можуть незабаром отримати безліч нових оновлень та функцій. Повідомляється, що це з’ясувалося під час програми випробувань у Європі. Хоча Tesla офіційно не модернізує свої автомобілі, вона постійно покращує їх за допомогою бездротового оновлення програмного забезпечення. Більше того, оскільки Tesla не дотримується традиційного ранжування модельного ряду за роками випуску, вона довільно оновлювала обладнання багато років.

У міру того, як виробник електромобілів запускає заводи та автомобілі на глобальних ринках, його автомобілі отримують нові оновлення, додаткові функції та навіть акумуляторні батареї з новим хімічним складом. Як правило, ці зміни зрештою поширюються на автомобілі Tesla по всьому світу. Незабаром після того, як Tesla Model Y вийшла на ринок, американська марка оновила Model 3, щоб вона по суті відобразила модернізацію свого нового «брата-кросовера».

Незабаром після цього Tesla також внесла кілька помітних оновлень у саму Model Y. Electrek припускає, що у 2022 році знову Tesla планує оновлення для Model 3 та Model Y. Версії цих автомобілів, які компанія тестувала в Європі, мають функції, які ще не реалізовані у поточних версіях автомобілів.

Інформація про потенційні оновлення була опублікована на європейському форумі Tesla. У звітах вказується, що автомобілі Model Y і Model 3 мають 12-вольтовий літій-іонний акумулятор, Model 3 Performance має новий високопродуктивний двигун, і, як і у Model Y Performance в Китаї, у кросовера є новий чіп AMD Ryzen.

Очікується, що Model 3 2022 отримає нове акустичне скло з подвійним склопакетом ззаду. І, нарешті, як стверджують закордонні ЗМІ, незабаром на моделі з’явиться функція Superhorn, яка “поєднує в собі звуковий сигнал, будильник і зовнішній динамік”. Прийде почекати і подивитися, чи з’являться і коли ці функції з’являться в автомобілях Model 3 та Model Y американського виробництва.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!