У Києві евакуювали рідкісну Ferrari на швейцарських номерах (фото)

0
883

Судячи з фото, нового родстера Ferrari Portofino евакуювали за порушення правил паркування. За словами передплатника ТопЖир, рідкісний спорткар був помічений у центрі столиці. Це одна зі свіжих моделей італійської марки, яка відноситься до класу Gran Turismo і є родстером з посадковою формулою 2+2.

Двигун – 600-сильний, що дозволяє розганятися до 100 км на годину за 3,5 секунди. Такий автомобіль коштує близько чверті мільйона євро. Знову ж таки, як пише наш передплатник у Телеграм каналі , Феррарі належить громадянину Швейцарії, який, мабуть, «заразився нашим менталітетом» і припаркував спорткар у недозволеному місці.

Так чи інакше, але ми раніше припускали, що помічена раніше Ferrari Portofino належить Казаху , у якого ціла колекція суперкарів.

Однак, це не його автомобіль, що, втім, логічно – незважаючи на іноземні номери, чоловік киянки на прізвисько Казах (який часто їздить на авто іноземної реєстрації) в переважній більшості пересувається на тюнінгованих тачках , в основному, допрацьовані Mansory .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!