Крім електричних кросоверів Skoda випускатиме електрокари і в інших кузовах

Про це з посиланням на менеджера з продажу Skoda Мартіна Яна повідомляє AutoCar.

0
55

В даний час марки, що входять в концерн Volkswagen, мають по кілька моделей електрокарів: у Volkswagen це ID.3, ID.4 і ID.5, у Audi – e-Tron, e-Tron GT, Q4 e-Tron і Q4 e- Tron Sportback, а у Skoda – тільки Enyaq. Однак у сучасному світі для того, щоб складати конкуренцію іншим автовиробникам, необхідно мати в модельному ряду набагато більше машин. Схоже, у Skoda це розуміють і вже анонсували презентацію Enyaq Coupe на початку 2022 року.

Крім цього ближче до 2025 року Skoda представить компактний кросовер, який конкуруватиме з Volkswagen ID.2. Зазначимо, що вже існуюча модель і дві анонсованих є кросоверами, але в надрах компанії існує проект з випуску електрокарів та інших форм-факторів.

Так, у 2023 році очікується прем’єра електричної версії Skoda Octavia, яка, зважаючи на все, залишиться «Октавією» і не змінить ім’я. Технічно, автомобіль повторюватиме електрокар Volkswagen Aero B, який прийде на зміну легендарному Passat. Ця модель з’явиться і в кузові універсал. Також очікується електрична версія дорожчого Skoda Superb, але подробиць про нього поки що немає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!