Астролог розповіла, що чекає на українців у 2022 році

0
1571

У наступному 2022 році водного тигра люди ставитимуть перед собою нові цілі та добиватимуться їх.

Про це у коментарі ГолосUA розповів експерт із китайської астрології Вікторія Хілініч.

«Наступного року люди почнуть брати активну участь у соціальних процесах. Рік бика, тобто 2021 рік – це рік підпорядкування та роботи. Наступний рік – це рік тигра, який є бійцем. Це відкрите протистояння віч-на-віч. Тобто особисте протистояння кожної людини. Тому люди домагатимуться своїх цілей», – сказала В. Хілініч.

За її словами, у рік водного чи небесного тигра сукупний вплив усіх небесних тіл умовно позначається водою.

«Тигр – цар звірів. Він хоче встановлювати свій особистий авторитет . Це буде дуже жорстка боротьба місцевих авторитетів. З іншого боку, тигр – це велика сила. Проте його кинули у воду. Тому він почувається дискомфортно. Він може плавати, але не почувається, як риба у воді. Тому люди повинні розуміти, що можуть досягти іншого берега, якщо безперервно вживатимуть наполегливі дії. Тоді їхнє прагнення увінчається успіхом», – прогнозує В. Хілініч.

За її словами, у Верховній Раді до серпня дозріє нове вольове рішення. Більш «здорове» для нашого суспільства, про те, як вийти із ситуації, що склалася в країні.

«Проте висока ймовірність диверсії з боку Росії, яка виступить проти такого рішення і зробить усе, щоб воно не сталося. У цьому випадку в найближчі кілька років на нас чекає втрата територій – від 40-60% », – резюмувала В. Хілініч.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!