Названо найнадійніші компактні позашляховики – рейтинг

0
904

Позашляховики – кохання багатьох людей, вони привертають увагу своїм стильним зовнішнім виглядом. Однак, варто бути максимально уважним при виборі нового автомобіля. Дослідження профільного видання виявило, які невеликі позашляховики мають бути надійними, а які з більшою ймовірністю підведуть вас.

Про це повідомляє Whatcar.

Дивлячись виключно на результати для автомобілів віком до п’яти років, ми назвали найбільш і найменш надійні моделі.

Volkswagen T-Roc

Лише 11% водіїв зіткнулися із несправністю своїх автомобілів. Хоча більшість проблем була пов’язана з навігаційною/інформаційно-розважальною системою, були проблеми з електрикою, не пов’язаною з двигуном, а також з гальмами.

Mini Countryman

16% водіїв цієї машини відзначили, що проблеми здебільшого пов’язані з кузовом. 60% цих автомобілів все ще перебували в робочому стані та були відремонтовані менш ніж за тиждень, при цьому ремонтники покрили витрати на 80% рахунків.

Suzuki Ignis

11% цих невеликих позашляховиків Suzuki мали несправність. Проблеми в основному були пов’язані з коробкою передач і зчепленням, але, незважаючи на це, 100% автомобілів були відремонтовані менш ніж за день.

Suzuki Vitara

За словами власників Vitara, 15% повідомили про несправність, причому найчастіше це стосувалося електричної системи кондиціювання та немоторної електросистеми.

Skoda Kamiq

Лише 25% несправностей Kamiq було усунено менш ніж за день, а ще 25% перебували в ремонтній майстерні більше тижня.

Hyundai Kona

Проблеми в основному були пов’язані з двигуном, його електрикою та кондиціонером. Вражаюче, але 67% транспортних засобів все ще були в робочому стані і були полагоджені менше, ніж за день.

Audi Q2

Тільки 7% власників Q2 повідомили про несправності, і всі вони були усунені безкоштовно. Несправності, як правило, пов’язані зі збоями в роботі електрообладнання, що не відноситься до двигуна.

Citroen CAircross

Лише 6% водіїв зіткнулися з несправністю, здебільшого пов’язаною з вихлопом.

Honda HR-V

Honda HR-V займає одне з провідних місць як найнадійніший невеликий позашляховик зі 100% рейтингу надійності та винятковою відсутністю несправностей.

Mazda CX-3

Згідно з дослідженнями надійності, CX-3 – також один із найнадійніших невеликих позашляховиків з разючою нульовою кількістю несправностей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!