Tesla реалізувала довгоочікувану функцію додаткових зупинок у навігаторі

0
24

Після оновлення програмного забезпечення 2021.40.5 у водіїв Tesla з’явилася довгоочікувана можливість додавати у навігаторі додаткові пункти призначення на маршруті. Ілон Маск обіцяв реалізувати цю функцію ще рік тому.

Велика кількість водіїв електромобілів Tesla просили розширити функціонал навігатора можливістю прокладати шлях через декілька точок. Зрештою, після обіцянки Ілона Маска у вересні 2020 року доопрацювати програмне забезпечення у навігатора з’явилася функція «Додати зупинку». Для цього водієві необхідно натиснути на іконку «+» на кнопці пошуку та ввести адресу або координати або позначити точку на карті.

У 2020 році після багатомісячних наполегливих прохань від водіїв у Twitter Ілон Маск відреагував: «Ви справді настільки хочете додаткові зупинки?» А наступного дня написав, додавши наприкінці смайл: «Добре, ми вже цим займаємося».

У той час як при побудові маршруту від точки А до точки Б навігатор прокладає найшвидший шлях, додаткові зупинки дозволяють вибудовувати найцікавіший маршрут із важливими пам’ятками чи ресторанами. Функція особливо корисна в туристичних поїздках країною, коли нічого важливого на шляху не можна пропустити, а поспішати нікуди.

Оновлення 2021.40.5 порадувало водіїв власників Тесла й іншими функціями. Тепер Tesla вміє визначати рівень шуму в салоні та за необхідності боротися з ним. Навігатор заговорив різними мовами, задній дисплей можна заблокувати, підготовка акумулятора до заряджання вимагатиме менше енергії, а оцінка запасу ходу стала більш наближеною до реальності.

Відзначимо, що у жовтні Tesla випустила чергове оновлення мобільного додатка для дистанційного контролю за автомобілем. Головним новаторством стала можливість переглядати записи з камер автомобіля в режимі онлайн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!