Названо знаки зодіаку, які не дорослішають

0
4149

Вік зовсім не гарантія того, що до людини прийшла мудрість і зрілість суджень. Дуже часто дорослі люди зберігають разючу легковажність. Вітрені особи продовжують робити необдумані вчинки протягом усього життя.

Близнюки

Вітреність представників цього знака пояснити дуже просто: у їхній душі борються розум і почуття, бажання сталості та прагнення новизни. Важко зрозуміти, який із голосів здобуде перемогу у цій сутичці. Недаремно близнюків зображують із двома особами. Представникам цього знака заступається повітря. Можливо, це пояснює їхнє легке ставлення до життя. Близнюки прагнуть уникнути труднощів, не люблять долати перешкоди. Якщо люди цього знака стикаються з якоюсь проблемою, намагаються її не помічати. А коли не помічати вже не можна – намагаються втекти від відповідальності, надавши іншим розрулювати труднощі. У особистих відносинах близнюки відрізняються непостійністю. Вони не проти зустрічатися відразу з кількома партнерами, і не бажають обирати одного. Навіщо? Їм, отже, добре. Схилити близнюка до шлюбу – завдання нелегке.

Стрілець

Стрільці – ерудовані та розумні люди – нерідко поводяться легковажно. Всьому провиною бажання розважитись і природна безтурботність. Стрілець рідко перебуває у поганому настрої. Якщо така неприємність і трапляється, то вона триває недовго. Стрільці готові брехати самі собі, віддаючи перевагу солодкій брехні гіркій правді. Нерідко за сміхом, жартами та самоіронією стрільця ховаються сумніви та приховані страхи.

Водолій

Представники цього символу люблять вирішувати складні завдання і розплутувати головоломки. Якщо їм зрозуміло, вони вирушають на пошуки пригод. Водолії швидко втомлюються від оточуючих людей. Вони запросто позбудуться вантажу, який їм набрид. Людям, народженим під цим знаком, нічого не варто обірвати попередні зв’язки, щоб отримати порцію свіжих вражень. Це стосується й особистого життя. Коли черговий етап стосунків пройдено і цукерково-букетний період залишився позаду — Водолії вирушають на пошуки нових пригод.

Риби

Риби теж вітряні. Але про це знають лише найближчі. Зі сторони можна подумати, що люди, народжені під цим знаком зодіаку, відрізняються розважливістю та делікатністю. Зовсім іншу картину бачать домочадці. Ті, хто живе поряд, знають, наскільки мінливими та інфантильними можуть бути Риби. Власний настрій для Риб – визначальний момент, від якого залежить поведінка. Рибам важко бути відповідальними та робити щось через «не хочу». Якщо у Риб є вибір, вони віддадуть перевагу легкій і короткій дорогі, цураючись непростої і заплутаної стежки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!