Китай представив конкурента машинам Ілона Маска

0
83

Китайський автовиробник Hozon Auto випустив електромобіль Neta V Pro, партнером виступила відома компанія з кібербезпеки Qihoo 360.

Генеральний директор Qihoo 360 Чжоу Хунгі заявив, що електромобіль Hozon Neta V Pro є першим в історії розумним автомобілем, безпека якого забезпечена за допомогою унікальної технології. Технологія Qihoo 360 займається захистом конфіденційності, очищенням системного кешу та підвищенням безпеки особистих даних користувача транспортного засобу.

Hozon Neta V Pro спочатку пропонує покупцям систему безпілотного водіння рівня L2, до нього входить адаптивний круїз-контроль, утримання на смузі, автоматичне гальмування, проте цю систему можна оновити до більш просунутих версій. В автомобілі встановлено кілька високопродуктивних мікросхем, а також безліч датчиків та радарів, які дозволяють Hozon Neta V Pro в реальному часі будувати карту навколишнього світу та оцінювати дорожні умови у всіх напрямках, забезпечуючи максимальну безпеку для користувачів.

Версія Hozon Neta V Pro Long Range Entertainment пропонується за ціною близько 12 000 доларів, а варіант Long-Range Luxury обійдеться з надбавкою 600 доларів. На жаль, виробник поки що не ділиться подробицями про силову установку та характеристики автомобіля.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!