Представлені перші рендери кросовера Opel Astra 2022 року

0
230

Нове покоління «Астри» може вийти в образі кросовера. Такої точки зору дотримується незалежний дизайнер Танос Паппас. Він перетворив німецький хетчбек в стильний паркетник на нових рендерах.

Хетчбек Opel Astra нового покоління був презентований кілька місяців тому. При цьому марка анонсувала на майбутній рік поява універсала Astra Sports Tourer. Також буде третій варіант – більш кросовероподібний. Це Opel Astra Cross, який зараз відомий під заводским індексом OV54.

На ринку такого авто довелося б змагатися з Volkswagen Golf Alltrack, Toyota Corolla Trek і Ford Focus Active Wagon. На представленій візуалізації незалежний дизайнер показав, як міг би виглядати такий кросовер.

Новинка побудована на базі хетчбека. Їй дісталися збільшений кліренс, розширювачі крил, захисні пластини з алюмінію та інші позашляхові аксесуари. Моторну лінійку Astra Cross перейняла б у стандартного хетчбека.

Це 1,2-літровий бензиновий турбомотор з віддачею 108 к.с. або 128 к.с., полуторалітровий турбодизель потужністю 128 к.с., а також пара плагін-гібридних силових установок, що видають 178 л.с. або 222 к.с. Також очікується Astra-e з повністю електричним мотором. Тільки його доведеться почекати до 2023 року. Привід – передній, хоча у Stellantis є повнопривідна гібридна система.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!