Ford відкличе більше 120 тис. позашляховиків Explorer

0
47

Під сервісну кампанію потрапили 126 033 автомобіля Ford Explorer. Причиною відкликання стали компоненти підвіски, які можуть зламатися.

Марка Ford анонсувала відгук позашляховиків Explorer 2011-2013 років виробництва, які раніше вже брали участь в сервісну кампанію, оголошеної в липні 2019 року. Порушені машини могли отримати задній кулак, який містить шарнір поперечної осі з важелем, випущений ZF , він може заїдати, що призводить до поломки підвісної частини тяг задньої підвіски. Якщо задня тяга машини зламається, то це значно погіршить керованість, збільшивши ризик аварії. Як пише speedme.ru , польові дані компанії Ford показують, що задній важіль позашляховиків Ford Explorer особливо вразливий в регіонах, де взимку часто застосовується дорожня сіль.

Відгук торкнувся 39 тис. 747 внедорожнікв Ford Explorer 2011 модельного року, 41 тис. 572 автомобіля 2012 модельного року і 44 тис. 714 проданих автомобілів 2013 модельного року. Збірка даних автомобілів здійснювалася в період з 17 травня 2010 по 3 вересня 2012 року. Відзначається, що відкликання стосується виключно моделі Explorer , які були зареєстровані або реалізованими новими в наступних штатах США: Коннектикуті, Делавері, Іллінойсі, Індіані, Айові, Кентуккі, Мен, Меріленд, Массачусетс, Мічигані, Міннесоті, Міссурі, а також Нью-Гемпширі, Нью-Джерсі, Нью-Йорку, Огайо, Пенсільванії, Род-Айленді, Вермонті, Вірджинії, Західної Вірджинії, Вісконсині і окрузі Колумбія.

Власники автомобілів, що відкликаються позашляховиків будуть повідомлені поштою з 1 листопада 2021 року і отримають вказівку доставити свою машину в місцевий дилерський центр марки Ford або Lincoln . Технічні експерти оглянуть підвіску і, якщо вони виявлять, що замінений компонент з попереднього відкликання, присутній на машині, замінять його і інші компоненти, якщо це необхідно, безкоштовно для власників Ford Explorer .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!