У Китаї знайшли кладовище спортивних автомобілів (ФОТО, ВІДЕО)

0
253

Напевно ви бачили на фото або відео в YouTube якусь звалище в Дубаї, повну суперкарів, зруйнованих і покинутих в результаті дорожньо-транспортних пригод. Однак ніхто не очікував побачити такого в Китай.

Це автомобілі, конфісковані місцевою владою з різних причин, тому багато хто з них були в повному порядку, коли залишилися без законного власника. Chevrolet Corvette, Porsche Panamera, Audi R8, Aston Martin Vantage, Bentley Continental. Список «автомобілів» досить великий.

Звичайно, вірно і те, що на цьому кладовищі покояться інші менш розкішні автомобілі і навіть фургони. Видно, що китайська влада не дивляться на фінансовий стан автовласників.

Як ви розумієте, у кожного примірника різний рівень занедбаності, але в будь-якому випадку всі вони вимагають великих грошей для відновлення до робочого стану. Ми не знаємо, чи будуть вони виставлені на аукціон, але знаючи категоричний підхід влади країни, не виключено, що про машинах більше нічого не дізнаємося.

Якщо згадати про долю багатьох машин, то в інших країнах, наприклад, на Філіппінах, незаконно ввезені автомобілі знищуються, а митна поліція публікує відеоролики, що демонструють процес знищення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!