Стала відома дата початку будівництва першого автобану в Україні

0
90

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, коли в нашій країні почнеться будівництво першого автобану. За його словами, для старту будівництва вже проведені всі підготовчі роботи. Початок будівництва заплановано на наступний рік.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу уряду.

Денис Шмигаль наголосив, що в Україні, однією з найбільших за територією країн Європи, за 30 років незалежності не було побудовано жодного автобана. Він зазначив, що роботи з цього питання вже ведуться. Прем’єр розповів, що перший автобан в Україні з’єднає Краковець, Львів і Рівне. З такою заявою чиновник виступив на Київському міжнародному економічному форумі, який пройшов вчора, 7 жовтня.

Денис Шмигаль додав, що сьогодні вже проведена підготовка до будівництва. Зокрема, вже проведені необхідні дослідження трафіку, знайдені партнери і прийнята законодавча база. На основі виконаної роботи в Україні стане можлива реалізація аналогічних проектів в майбутньому.

Міністр відкрив завісу таємниці і поділився інформацією про те, що в уряду вже намічено 5 наступних проектів з будівництва автобанів. Цими проектами вже зацікавилися інвестори.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!