«Щасливі та улюблені цифри»: українським водіям дозволили обирати номерні знаки

Тепер громадяни можуть у вільному доступі переглянути абсолютно всі наявні номерні знаки, а не тільки з категорії «платних», як це було раніше.

0
501

В Україні перелік наявних державних номерних знаків (платні/безкоштовні) можна вибрати на онлайн-платформі без зайвих ускладнень та посередників. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий на своїй сторінці в Facebook.

«Перелік наявних державних номерних знаків (платні/безкоштовні) можна вибрати на онлайн-платформі без зайвих ускладнень та посередників. Обирайте щасливі або улюблені цифри та їх комбінації із задоволенням», – зазначив Драп’ятий.

Так, на сайті ГСЦ МВС запрацював сервіс «Наявність номерних знаків». З його допомогою можна дізнатися онлайн про всі доступні для закріплення номерні знаки в усіх сервісних центрах МВС і знайти серед них найкращий для свого авто. Про це повідомляє Головний сервісний центр МВС.

Є два варіанти алгоритму пошуку вільного номерного знаку.

Якщо особа обере критерій пошуку «наявність в області», то вона зможе легко дізнатися про всі номерні знаки, наявні в сервісних центрах МВС та ЦНАПах конкретного регіону, із зазначенням їх вартості та сервісних центрів МВС, де вони є на цей час.

А вказавши у полі «Пошук» номер сервісного центру МВС, громадянин зможе побачити усі номерні знаки, наявні саме в ньому.

За допомогою «числової комбінації» можна знайти бажану комбінацію цифр номерного знаку серед усіх сервісних центрів МВС та ЦНАПів.

Зазначається, що перелік наявних номерних знаків оновлюється в режимі реального часу, тобто після закріплення номерний знак не відображатиметься.

«У функціоналі номерні знаки не бронюються. Тому, збираючись до сервісного центру МВС, краще обирати декілька прийнятних варіантів комбінацій, наявних у ньому», – зазначили у ГСЦ МВС.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!