Tesla задумала вийти на новий ринок

Tesla займеться продажем електрики для приватних будинків і комунальних підприємств.

0
242

Виробник електрокарів Tesla вирішив розширити свою присутність на ринку електроенергії. Як пише Reuters , в компанії з’явиться відділ, який буде займатися просуванням і продажем енергетичних проектів.

Крім електрокарів, компанія виробляє сонячні панелі для житлових будинків і акумулятори, які накопичують сонячну енергію – цей сектор поки приносить невелику частину загального доходу. На початку серпня Tesla подала заявку в комунальну службу штату Техас на роздрібний продаж електрики, а зараз планує створити команду для управління Енергопроект. У своєму пості на сайті для пошуку роботи LinkedIn старший розробник програмного забезпечення для оптимізації Tesla Джуліан Ламі повідомив, що нові співробітники будуть займатися торгівлею енергоносіями і інших питань, пов’язаних з цим ринковими операціями.

Відповідно до опису вакансій на сайті Tesla, для продажу обладнання компанія буде використовувати внутрішню торговельну платформу Autobidder – за допомогою неї можна розміщувати пропозицію відразу на декількох оптових енергетичних ринках.

«Tesla Energy прагне стати постачальником для енергомереж як для приватних будинків, так і для комунальних підприємств», – зазначив генеральний директор кадрового агентства Aurex Group Джон Макклеллан .

Tesla вже займається енергозабезпеченням житлових будинків в США. На початку серпня стало відомо, що компанія забезпечить елітний житловий комплекс у Флориді сонячними панелями, зарядними станціями для електрокарів і акумуляторами Powerwall.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!