Nissan офіційно анонсував новий електричний фургон

0
63

Європейський підрозділ Nissan тільки що представило новий електричний фургон, який він буде продавати на цьому ринку в 2022 році. Дуже коротке відео, в якому японський бренд відтворює основну рису нульових викидів на додаток до форм силуету.

Новинка від Nissan – це не що інше, як новий електромобіль. Європейський підрозділ бренду представило тизер, в якому деякі силуети, засновані на променях електрики, використовуваного ним в якості рушійної сили, вказують на нову модель в сегменті легкого комерційного транспорту.

Це сюрприз, так як раніше бренд не надавав жодних подробиць. Однак у виробника є тільки дві можливості, оскільки на Старому континенті він продає тільки один електричний фургон – абсолютно нове покоління Nissan e-NV200, яке протрималося на ринку не менше семи років з моменту його комерційного запуску в 2014 році, що також збігається з періодом оновлення.

Крім того, форми на превью також вказують на те, що формат автомобіля збігається з цим електричним фургоном, який буде ділити складальну лінію французького заводу Renault в Мобеж з новим поколінням Renault Kangoo і Kangoo ZE, аналога японського бренду Nissan NV250, також передбачає виробництво e- NV200 після закриття заводу в Барселоні, на якому встановлені технології першого Nissan LEAF.

Модель, яка доступна як в варіанті, призначеному для професіоналів, з панелями з боків, двома вертикальними задніми дверима і одними зсувними з правою стороною, так і зі скляною поверхнею і вертикально відкривається задніми дверима для пасажирських перевезень, який продається як e-NV200 Evalia. Модель вважається фундаментальною на європейському ринку, якщо врахувати все більш агресивну конкуренцію в комерційному сегменті, особливо в області електричних фургонів.

Досить бачити, що Toyota бере більше і стає лідером ринку в цій категорії з новою лінійкою ProAce, в якій вона розширює пропозицію версіями з нульовим рівнем викидів, а також скоро додасть варіант з водневим паливом. Більш детальна інформація від Nissan очікується в найближчі тижні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!