Найдоступніший електрокар Tesla вартістю $ 25 000 з’явиться в 2023 році

0
74

На зустрічі зі співробітниками компанії Tesla Ілон Маск повідомив, що автовиробник планує випустити раніше оголошений електричне авто вартістю 25 тис. доларів в 2023 році. Також він натякнув, що нова модель навіть не буде оснащена рульовим колесом.

У минулому році на Tesla Battery Day глава компанії Ілон Маск оголосив, що Tesla буде виробляти електричний авто за 25 тис. доларів.

« Tesla зробить привабливий електрокар вартістю 25 тис. доларів, який також буде повністю автономним», – повідомив Ілон Маск.

Він пояснив, що ця нова цінова категорія досягається за рахунок нових зусиль компанії Tesla з виробництва акумуляторних елементів і акумуляторів, які можуть знизити вартість акумуляторів більш ніж на 50%.

Тепер Ілон Маск назвав точні терміни на корпоративній зустрічі. За його словами, виробництво електричного авто за 25 тис. Доларів почнеться в 2023 році. Також він дав зрозуміти, якою саме буде цей авто, звертаючись до співробітників: «Чи хочемо ми, щоб ця машина вийшла з рульовим колесом і педалями?».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!