У Тома Круза під час зйомок фільму «Місія нездійсненна 7» викрали автомобіль

0
439

У Бірмінгемі (Великобританія) в даний час проходять зйомки сьомої частини фільму «Місія нездійсненна», головну роль в якому грає Том Круз. На час зйомок в якості службового автомобіля голлівудському акторові видали BMW X7.

В один із днів суперзірка припаркував кросовер на стоянці біля «Гранд готелю», а через кілька годин не знайшов його на своєму місці. Автомобіль викрали. Примітно, що в двох хвилинах ходьби від паркінгу знаходиться поліцейська дільниця, але автокрадіїв це не зупинило. Правоохоронці відразу почали пошуки машини. Це не зайняло багато часу, так як в машині був встановлений GPS-трекер.

BMW X7 виявили в передмісті Сметік, в 10 кілометрах від Бірмінгема. Незважаючи на те, що зловмисники не завдали ніяких пошкоджень машині, вони викрали особисті речі актора, що знаходилися в багажнику. На жаль, знайти їх поліції не вдалося. Швидше за все незабаром їх почнуть продавати через аукціони, а фанати будуть викладати за вкрадені предмети колосальні суми.

За словами очевидців, Том Круз був дуже засмучений і навіть зол, так як залишив доглядати за машиною свого охоронця. До того ж той мав перепарковаться машину на платну стоянку, але з незрозумілих причин цього не зробив.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!