Bugatti представить наступну нову модель в 2024 році

Час читання: < 1 хв.
0

Незабаром після того, як було оголошено про злиття Rimac і Bugatti, Мейт Рімак з’явився на Monterey Car Week і під час свого перебування на заході поділився з Менні Хошбін цікавою інформацією.

Хоча деякі можуть найкраще знати Хошбін через його канал на YouTube, він є магнатом в сфері нерухомості, що володіє безліччю рідкісних моделей Bugatti і одним з найважливіших клієнтів автовиробника. Тому, коли він запитав Мате, коли ми можемо очікувати почути про наступну Bugatti, засновник хорватської марки поспішив розповісти деякі подробиці.

За словами Мате, самі лояльні клієнти Bugatti, ймовірно, дізнаються про наступне Bugatti протягом наступних 12 місяців, перш ніж він буде публічно представлений приблизно через три роки. Мате додає, що компанія почала з нуля з цією новою моделлю, вказуючи, що вона не буде мати ніякого відношення до Chiron. Робота над автомобілем ведеться вже більше року.

Реклама

«З цим брендом ви можете зробити так багато», – сказав раніше на цьому тижні молодий підприємець. «Може бути, позашляховик, купе з довгим капотом або щось зовсім божевільне, про що ніхто не думає».

З огляду на виняткову спрямованість Rimac на повністю електричні силові агрегати, буде цікаво подивитися, чи не стане його злиття з Bugatti кінцем знаменитого 8,0-літрового чотирициліндрового W16, який використовувався в Veyron і Chiron.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!