Названо 5 законних схем отримання знижки при купівлі нового автомобіля

0
667

Купівля нового автомобіля – це клопітка і досить витратна справа. Додати в процес більше позитиву допоможе хороша знижка. Як її отримати, розповімо в нашій статті.

«Бронюємо» авто з поставки

Коли ви вже визначилися з моделлю автомобіля, зверніться в салон, в якому хотіли б його придбати. Розпитайте менеджера про всі переваги і модифікації транспортного засобу, у ваших питаннях повинна простежуватися відкрита зацікавленість в придбанні.

Після скажіть менеджеру, що вам потрібно подумати і прорахувати бюджет.

На наступний день повертаєтеся і висловлюєте бажання придбати авто, але трохи пізніше. Хочете забронювати з терміном поставки 6-8 місяців. Таке відтермінування поясніть браком фінансових можливостей для покупки в даний час, а решту суми озвучте в межах бажаної вами знижки.

Знаходимо авто з ушкодженнями

Хоча транспортування дилери намагаються організувати найбільш безпечним для товару способом, пошкодження все ж трапляються. Для отримання знижки не починайте вибір з пошуку недоліків, перейдіть до цього процесу, коли вже вибрали автомобіль, вам все одно повинні надати право його оглянути.

У цей момент не соромтеся озвучувати і вказувати на все, що знайшли, чи то дрібні подряпини, чи то нерівно встановлену деталь.

Після натякніть на небажання купувати за таку ціну і з численними дефектами, скажіть, що краще подивитеся у інших продавців. Ви можете навіть покинути автосалон, але будьте впевнені: вам поступить дзвінок з пропозицією більш низької ціни.

Бронюємо однакові авто у дилерів

Оформіть бронювання у одного дилера, зробити це можна безпосередньо через сайт. Потім, маючи на руках документи про бронювання, зайдіть до іншого і просто поцікавтеся супутніми послугами, вказавши на те, що машину вже забронювали.

Вам не тільки запропонують більш вигідну ціну, але і подарують частину додаткових сервісів.

Вдаємо з себе журналіста

Дуже спірний метод, але і він може мати успіх. Якщо ви сумніваєтеся в своїх здібностях прикинутися журналістом, попросіть вашого друга супроводити вас в салон.

Не обов’язково говорити, що ви представник великого видавництва. Досить натякнути, що ведете особистий блог з великою аудиторією і вирішили заодно висвітлити питання покупки машини.

З великими мережевими салонами це може не спрацювати, а з невеликими дилерами у вас є шанс.

Купуємо в жовтні-листопаді

Всі авто, як і інші товари, мають свій термін придатності, і моделі поточного року випуску продаються за вищою ціною, ніж «торішні». В кінці кожного року дилери намагаються очистити склади для нових закупівель і пропонують вигідні варіанти.

Осінній період не дуже популярний в частині продажів, і ринок просідає, ось і з’являються чисельні пропозиції по знижках.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!