Головна Новини В Україні можуть перестати продавати популярні автомобілі

В Україні можуть перестати продавати популярні автомобілі

0
65

Зовсім скоро в Україні можуть зникнути з автосалонів популярні моделі автомобілів Toyota через брак комплектуючих. Тому японська компанія змушена скоротити виробництво на 40%.

Скорочення виробництва торкнеться всіх 15 підприємств компанії, повідомляє «Твоя Машина» . Вже у вересні 2021 на домашніх виробничих лініях Toyota випустить на 140 000 автомобілів менше. За оцінками фахівців, з усіх конвеєрів марки зійде на 360000 машин менше запланованого обсягу.

У зв’язку з цим ринки США і Китаю не дорахувався близько 80 000 моделей. До Європи потрапить приблизно на 40 000 автомобілів менше. Тому логічно припустити, що виникнуть проблеми з наявністю автомобілів і в Україні.

За прогнозами фахівців, у вересні цього року Toyota випустить близько 900 000 автомобілів по всьому світу, що на 100 000 машин менше, ніж в аналогічний період минулого року, коли компанія тільки почала нарощувати виробничі потужності після першої хвилі Covid-19.

В Україні відразу дві моделі Toyota входять в топ-10 найпопулярніших автомобілів країни. Більш того, кросовер Toyota RAV4 є вітчизняним бестселером, а Land Cruiser Prado – улюблений позашляховик українців.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.