Головна Новини Українцям розповіли, як заощадити на страховці автомобіля

Українцям розповіли, як заощадити на страховці автомобіля

0
921

Зміст автомобіля – «задоволення» не дешеве. Якщо є можливість заощадити при покупці поліса автоцивілки, не зашкодивши якості, чому б це не зробити?

«Твоя Машина» опублікувала 6 корисних порад, які допоможуть знизити вартість страховки до 40%.

№1 Замініть паперову страховку на електронну

Електронна автоцивілка має рівноправну силу з паперовим варіантом договору, але її ціна нижча, так як купуючи поліс в офісі страхової компанії, ви свідомо переплачуєте за друкований бланк і за роботу страхового агента, який вас обслуговує.

№2 Шукайте програму в співвідношенні ціна-якість

Важливо порівнювати пропозиції від страховиків і вибирати для себе вигідний варіант поліса як за ціною, так і по опціях.

№3 Звертайте увагу на франшизу

Франшиза – частина коштів, яка не покривається страховою компанією при ДТП. Як правило, вона складає від 1000 грн до 2600 грн. Чим більше франшиза, тим нижче ціна договору. Потрібно розуміти, що страховик за рахунок франшизи скорочує кількість звернень по дрібним виплат. Якщо ви готові ремонтувати авто після незначної аварії за свій рахунок без тяганини з формальностями зі страховою, то у франшизі є сенс. В іншому випадку економія не виправдана.

№4 Оформляйте автоцивілку заздалегідь, не чекайте кінцевої дати договору

Оформляйте поліс автоцивілки заздалегідь в період розпродажів або акцій. Так ви не тільки заощадите, але і точно будете впевнені, що не залишилися без захисту після закінчення терміну діючого договору.

№5 Не ігноруйте розсилки з промокодом

За допомогою акцій і промокодом можна ще на кілька відсотків знизити прайс. А ще це шанс бути в курсі актуальних новин в автогалузі.

№6 Користуйтеся перевагами, якщо ви ставитеся до пільгової категорії

Згідно зі статтею 13 Закону України «Про ОСАЦВ», існує пільгова категорія людей, яка має право оформити автоцивілку зі знижкою -50%.

У неї входять:

  • учасники війни;
  • особи з інвалідністю II групи;
  • особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (I або II категорії);
  • пенсіонери.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.