Електричний хетчбек Volkswagen ID.3 поповнив автопарк поліції Німеччини

0
46

Влада землі Нижня Саксонія замовили 215 електрокарів в зв’язку з різким зростанням продажів електромобілів в Європі.

Поліція землі Нижня Саксонія незабаром зможе непомітно підкрастися до злочинців після того, як німецька держава закупило 215 електричних хетчбеків Volkswagen ID.3. Замовлена ​​модель отримає громадянську специфікацію. Іншими словами, модель не отримає підсилювача бампера або спеціальну кольорову схему, але може мати інше обладнання, в тому числі радіостанцію, сирену і магнітні світлодіодні маяки. Очікується, що ці електромобілі будуть використовувати детективи і співробітники поліції в Нижній Саксонії.

Перші 10 примірників були передані поліцейському флоту в цьому місяці в Ганновері, в штаб-квартирі державної поліції. Поліція також розмістила замовлення на 175 підключаються гібридів Passat GTE, які поповнять парк з 160 інших таких же Passat GTE. Volkswagen вказав, що замовлення з 215 екземплярів хетчбека ID.3 є найбільшим на даний момент в Німеччині, але зазначив, що місто Відень, Австрія, в даний час тестують зразки ID.3 і ID.4 для використання в поліції.

«Це рішення на користь Volkswagen є важливим і може послужити прикладом для влади інших федеративних земель Німеччини і за її межами», – сказав Хольгер Б. Сантел, глава Volkswagen в Німеччині. «У нас є велика кількість пропозицій, і ми сподіваємося, що інші органи влади в Німеччині і Європі незабаром також будуть все більше покладатися на електронну мобільність».

У певному сенсі не дивно, що так багато часу знадобилося для того, щоб великий парк електромобілів був замовлений державним поліцейським управлінням в Німеччині – тільки відносно недавно вітчизняний виробник почав масове виробництво електромобілів з моделей ID.3 і ID.4. Зокрема, влада міст і штатів чекали появи доступних, які не розкішних електромобілів, які надійдуть у виробництво, замість іноземних електромобілів і люксових машин від таких компаній, як Audi.

ID.3 в даний час пропонується з трьома акумуляторів: 45 кВт / г, 58 кВт / год і 77 кВт / г, пропонуючи запас ходу 360, 430 і 550 км. Найменша з трьох батарей забезпечує потужність 147 к.с., а ті, хто вибирає акумулятор середнього класу, можуть вибирати між потужністю 143 і 201 к.с. Максимальна потужність електрокара становить 201 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!