Tesla Model Y розкупили на рік вперед – деталі

0
124

Американські електрокари покупцям доведеться чекати до 2022 року.

Версія Tesla Model Y Long Range недавно приєдналася до Model 3 SR +, Model S і Model X з передбачуваним терміном доставки (для нових замовлень в США) в 2022 році. Очікується, що в січні 2022 року з’явиться модель Y Long Range, як і модель 3 Standard Range Plus. Версії Model S і Model X Long Range також очікуються в 2022 році.

Це означає, що черга замовлень на базові версії всіх автомобілів Tesla в США буде заповнена до кінця 2021 року. Оскільки ми знаходимося в середині серпня 2021 року черга замовлень становить понад 4,5 місяців.

Ваше замовлення сьогодні Model S/Model X Plaid також очікуються в 2022 році, але у клієнтів як і раніше є можливість отримати версії Model 3 Long Range (в листопаді) і Model 3/Model Y Performance в 2021 році. Model 3/Model Y Performance фактично доступна протягом декількох тижнів, що говорить про те, що Tesla виділила деякий резерв для більш дорогих версій з більш високою маржею. Це також були автомобілі, ціни на які раніше в цьому році не підвищувалися.

Зміни передбачуваних термінів поставки до 2022 року вказують на набагато більш високий попит, ніж пропозиція, але неможливо дізнатися, чи серйозно позначається на пропозиції виробничі обмеження (нестача напівпровідників або інші вузькі місця) або воно в основному пов’язано з попитом.

Схоже, що в цьому році Tesla може зосередитися на 2022 році, оскільки все, що залишає виробничі лінії, в будь-якому випадку буде продано. Два прийдешніх продукту – Semi і Cybertruck – також очікуються в 2022 році. Випуск Semi був офіційно перенесено на 2022 рік у липні, а аналогічна доля Tesla Cybertruck була непомітно оголошена в серпні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!